Fara Nak Take A Break

Hello, hi kawan2 semua. Fara baru je balik dari picnic kat tepi sungai, sambut birthday classmate Fara. Penat betul nak jalan kaki sampai sana. Malam ni nak rehat je. Mungkin tidur awal. Huhu. Penat bercampur sayu lah pulak malam ni, mengapakah. Tapi biasa lah manusia selalu ada turun naik dalam hidup kan. Kadang2 happy, kadang2 sedih. Emm. Ni mungkin entry terakhir Fara before balik Malaysia, 14 July ni. Korang doakan Fara selamat sampai Malaysia ya. Dan segmen yang Fara buat tu still berjalan dan Fara akan selalu check emel untuk tengok siapa yang join, cuma Fara mungkin tak update entry baru. Nak fokus pada exam yang dah dekat ni. Doakan Fara cemerlang dalam exam ni ya. Terima kasih semua. I love you all. Fara rasa happy semula sejak aktif berblog ni, sebelum ni rasa sunyi semacam je, rasa macam kesunyian, macam kera sumbang pun ada. Huhu. Memang Fara spesis pelik, Fara lebih suka ada kawan alam maya berbanding depan mata. Emm. Malas nak taip banyak2, nak tidur dah ni. I love you all :) Keep on visiting my blog ya, kalau ada masa Fara blogwalking kat blog korang pula ;) Take care. 

4 comments:

  1. semoga cemerlang dalam examnya dan selamat sampai malaysia fara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Janu atas doa nya :)

      Delete
  2. happy blogging ya.
    be safe. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nurul Lee sebab concern. haha

      Delete