Seminggu lagi uolls!

Hi, Assalamualaikum semua. Lama tak update blog Fara ni, maklum lah busy final exam. Hehe. Tadi dah abes satu paper, Alhamdulillah semua berjalan lancar je, tinggal lagi 2 papers, nak kena buat betul2. Doakan Fara selalu ya? :) Okay, actually memang jasad Fara je still ada kat negara asing ni, roh dah lama balik Malaysia. Seriously, mata ni asyik terbayang2 jalan raya kat Malaysia, bayang semua benda yang ada kat sana. Aduhai, memang seksa dalam menuntut ilmu ni kan. Tapi still syukur sebab raya pertama masih boleh beraya di kampung halaman. 

Kadang2 rasa tak percaya je Fara sekarang jauh beribu2 batu dari family, dari tanah air. Memang stress kalau fikir, jam tu nak kena study untuk final, jam tu nak puasa, pastu perasaan rindu lagi. Bercampur baur semua. Hopefully, everything's going well. Fara serius dah lembik gila, duk mengadap buku, duduk atas kerusi study yang 100% kayu tu, sakit gila montot. Haha. Jadi lastly, pada adik2 mana yang teringin nak belajar jauh2, silalah pikir dua puluh ratus kali dulu ya. Kalau tak jadi macam akak Fara ni lah. Nak nangis pun tak guna, nak tak nak kena telan jugak, semua untuk masa depan kita juga ye dak. Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan pada Fara ya. Appreciate much!

Tak sabar nak jumpa anak buah Fara yang dua orang ni. Cuma gambar, video dan voice note kat Whatsapp jadi pengubat rindu. Diorang dah la kuat berceloteh. Meh dengar. Video ni masa dekat KLIA, family Fara anta Fara kat airport.
                    

8 comments:

  1. hahaha. alaaaaaaa nak jugak belajo oversea. hihi. Fighting kak fara !

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you laling. Hihi. Boleh boleh silakan belajar oversea. hehe

      Delete
  2. mmm... itu lah namanya cabaran... kalau takut di landa ombak, jangan berumah di tepi pantai... :)
    anyway, good luck... Bila dah berjaya nanti, semuanya itu akan menjadi kenangan manis untuk dikenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu saudara Izni Hafiz, terima kasih bagi sokongan pada Fara. Harap sangat dapat capai cita2 ni. :) Goodluck untuk awak juga

      Delete
  3. takpe fara.. maybe tu cabaran baru untuk fara.. lagipun tak semua orang dapat rasa experience belajar dekat luar tau.. ^^V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Una, huhu. Memang mencabar sangat, stress pun ada kadang2, batch lain semua dah balik, batch fara ni pelik sikit jadual so kena stay lama

      Delete
  4. Tadi sekali pandang tanpa baca caption video.. ingatkan anak tadi :-p

    *terlupa tekan notify me. wahahaa

    ReplyDelete